Felhívás

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan idén is karácsonyi jótékonysági vásárt rendez a Piactéren december 2-án délután 15-től 18 óráig.
Várjuk mindazon hobby és profi kézművesek, alkotók jelentkezését, akik valamilyen saját készítésű terméket, kézműves tárgyat felajánlanának árusításra az alapítványnak a jótékonysági vásáron.

A felajánlásokkal a kuratórium bármely tagját – Schandlné Herr Margit, Szabóné Mayer Katalin, Szatmári Nóra, Szlovák Erzsébet, Vaik Dóra – meg lehet keresni, vagy jelentkezni lehet a

kereszteloszentjanosvisegrad@gmail.com

emailcímen november 29-ig.
A vásár bevételével az Alapítvány a Kálvária felújítására elkezdett gyűjtést folytatja. A munkálatok a tervek szerint 2018-ban elkezdődnek.

Közreműködésüket előre is köszönjük és mindenkit szeretettel várunk a karácsonyi vásáron.

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány Kuratóriuma


 

KARÁCSONYI JÓTÉKONYSÁGI VÁSÁR

a

Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány

szervezésében

DECEMBER 2. SZOMBAT

 15.00.-tól 18.00.-ig PIACTÉR

    rossz idő esetén a piactéri rendezvényépület

Kézműves ajándéktárgyak, adventi koszorúk, karácsonyfadíszek zsákbamacska, mini bolhapiac

MESEGOMBOLYÍTÓ alkotóműhely

     karácsonyfadísz készítés és közös éneklés 15.00-tól 17.00-ig

 A vásár bevételével az Alapítvány a Kálvária rendbehozatalát támogatja

A vásárhoz csatlakozik az Áprily Lajos Általános Iskola 1., 4. és 7. osztálya. Az osztályok saját céljaikra, külön, osztálykirándulásra gyűjtenek.

Mindenkit szeretettel várunk!                           

 

 


 

Már csak 1 hét és itt a karácsonyi vásár!

Ha szeretne egy szép karácsonyfadíszt, egy adventi kopogtatót az ajtóra, esetleg egy manót vagy díszdobozt keresse fel karácsonyi vásárunkat december 2-án 15 órától 18 óráig a visegrádi Piactéren.

Az Alapítvány továbbra is a Kálvária felújítására fordítja a jótékonysági vásáron befolyt adományokat.

Vásárunkhoz csatlakozott az Áprily Lajos Általános Iskola 1., 4. és 7. osztálya is. Az osztályok saját céljaikra, külön, osztálykirándulásra gyűjtenek.

 

 


 

 

2014-ben rendezett először karácsonyi jótékonysági vásárt az Alapítvány. Ezeken a vásárokon több helyi vagy visegrádi kötődésű hobbi és profi kézműves termékeit kínáljuk az érdeklődőknek advent időszakában. A látogatók többek között kötött, horgolt, varrott termékekből, adventi koszorúkból, hímes mézeskalács dekorációkból, ékszerekből, karácsonyfadíszekből és egyéb ajándéktárgyakból válogathatnak. A vásárnak része egy kis bolhapiac, ahol árusításra felajánlott könyveket, CD-lemezeket és apróbb használt holmikat lehet vásárolni. A vásár lebonyolítását minden évben lelkes önkéntes csapat segíti. A befolyt összeget az alapítvány különböző célokra fordítja, 2014-ben a templom orgonáját sikerült a bevételből megjavíttatni és felhangolni, 2015 és 2016-ban pedig a Kálvária rendbehozatalára gyűjtöttünk.